LEGO® Education SPIKE™ Prime

LEGO Education Academy

Supporting Educators in Delivering Effective Classroom Experiences


Image

LEGO® Education SPIKE™ Prime Professional Development supports educators in acquiring the competencies necessary to foster student success and engagement. Three collaborative, hands- on courses offer educators the opportunity to learn, practice, and master new skills that will help them to deliver effective STEAM experiences using LEGO Education solutions.

All of the SPIKE Prime Professional Development sessions are facilitated by certified LEGO Education Academy Teacher Trainers.

Beschikbare  LEGO® Education SPIKE™ Prime trainingen:

SPIKE Prime Introductie


Thema: STEAMDuur: 1 dag

De LEGO® Education SPIKE ™ Prime introductiecursus introduceert SPIKE Prime en voorziet deelnemers van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om deze oplossing direct in de klas te implementeren, waarbij hun leerlingen actief worden betrokken bij ontdekking en experimenten.

Leerdoelen:

 • Krijg een basisintroductie om SPIKE Prime direct in de klas te gebruiken.
 • Leer hoe je het technisch ontwerpproces combineert met algoritmisch denken en coderen, en dit in je STEAM-lessen gebruikt.
 • Oefen manieren om de lesplannen van LEGO® Education te gebruiken om je leerlingen te betrekken bij kritisch denken en complexe probleemoplossing.
 • Leer hoe je lessen kunt plannen en differentiëren om leerlingen van alle niveaus en vaardigheden te helpen aan de kerndoelen te voldoen.
Image

SPIKE Prime Introductie - Klaar voor competitie


Thema: STEAM & CompetitiesDuratie: 1 dag

De LEGO® Education SPIKE ™ Prime introductiecursus met competitiefocus leert deelnemers hoe ze met SPIKE Prime als teamcoach in een wedstrijdcontext aan de slag kunnen.

Leerdoelen

 • Krijg een basisintroductie om SPIKE Prime "vanaf dag 1" in de klas te kunnen gebruiken.
 • Wordt uitgerust als coach om leerlingen te begeleiden bij de FIRST® LEGO League of een ander competitieprogramma.
 • Leer hoe je teams kunt voorbereiden om ze succesvol en met plezier aan een competitie deel te laten nemen.
 • Bespaar tijd door synergieën tussen dagelijkse STEM-gerelateerde lessen in je klas en je competitieprogramma te creëren.
Image

SPIKE Prime Next Steps - Computer Science


Theme: Denken & CodenDuration: 1 dag

De LEGO® Education SPIKE ™ Prime Next Steps - Computer Science-cursus laat de deelnemers kennismaken met de vaardigheden en strategieën die ze nodig hebben om informatica en codering met SPIKE Prime te leren. Deelnemers worden bedreven in het helpen van hun studenten om vaardigheden te ontwikkelen die te maken hebben met Computational Thinking en data-representatie.

Vereiste voorkennis: deelnemers moeten voorafgaand aan deze cursus een van de introductiecursussen hebben gevolgd.

Leerdoelen:

 • Leer vaardigheden en strategieën voor het onderwijzen van informatica en coding.
 • Ontdek hoe je SPIKE Prime kunt toepassen in uw dagelijkse informatica-onderwijs.
 • Oefen het plannen van lessen die voldoen aan de belangrijkste kerndoelen in de informatica.
 • Ontdek technieken voor het ontwikkelen van de Computational Thinking vaardigheden van je leerlingen en hun vermogen om data-representatie en data-manipulatie te begrijpen.
 •  
Image