Onze kernwaarden

Wij geloven dat kinderen het best leren door te doen, te ontdekken, te experimenteren, fouten te mogen maken en plezier te hebben. Yellow Ducks heeft, net als LEGO Education, als doel 21e­-eeuwse vaardigheden te ontwikkelen bij kinderen (en volwassenen).

21e-eeuws leren gaat over het bieden van mogelijkheden aan kinderen om te experimenteren met dingen uit hun omgeving als een vorm van probleemoplossen. In plaats van te horen hoe de wereld werkt, moeten kinderen de kans krijgen dit zelf te ontdekken en het daardoor beter te begrijpen. Het gaat over actief en creatief zijn en samenwerken en niet bang zijn om tijdens het ontdekkingsproces fouten te maken.

Professionele training

Als onderdeel van de LEGO Education Academy zijn we de specialisten bij uitstek om jouw en je team optimaal te trainen en certificeren in het gebruik van jullie LEGO Education producten


Advies op maat

Onze ervaren productexperts helpen je graag met het uitzoeken welke LEGO Education producten het meest geschikt zijn voor jouw organisatie, jouw klas en jouw leerdoelen.

Implementatie

Na een producttraining helpen we graag mee bij het succesvol implementeren van je LEGO Education materiaal in de klas. Zo kunnen wij bijvoorbeeld meedenken bij het maken van lessen of zelfs hele leerlijnen.


Kwaliteit

Een gecertificeerde LEGO Education Academy Trainer wordt je niet zomaar. Daar is per thema een intensieve training voor nodig, met continue nascholing. Dit zorgt er voor dat je van onze trainers mag verwachten dat je de hoogste kwaliteit leveren. Keer op keer!